Bij ROZ Rijopleidingen Zwolle kun je nu ook rijlessen in een automaat volgen. Ben je lichamelijk beperkt of heb je veel moeite om meerdere handelingen tegelijk te verrichten, dan is rijden in een automaat wellicht dé uitkomst voor jou en maakt het behalen van een rijbewijs mogelijk voor iedereen.

ROZ Rijopleidingen Zwolle geeft de juiste en professionele begeleiding zodat eventuele onzekerheden in korte tijd tot het verleden behoren. Wat eerder autorijden voor oudere mensen was, behoort nu tot een steeds groter wordende categorie. Rijden in een automaat is hip! Dus ook steeds aantrekkelijker voor iedereen. Het rijden in een automaat heeft meerdere voordelen. Alleen al de ontspannen ervaring is een reden om te kiezen voor deze vorm van autorijden.
Wat te denken van de opkomst van de hybride auto’s? In sommige gevallen kun je kiezen tussen een schakelvariant en een automaat, echter steeds meer fabrikanten plaatsen een automaatbak, omdat deze veel energiezuiniger zijn dan de handgeschakelde variant. Ook ROZ Rijopleidingen Zwolle ondersteunt een verbetering en behoud van een gezond milieu.

Een groot voordeel van het lessen in een automaat is, dat door het sneller aanleren van de technische handelingen de leerling minder lessen nodig heeft. Het landelijk gemiddelde ligt op 35 lessen voor een Automaat BA-rijbewijs ten opzichte van gemiddeld 45 voor een B-rijbewijs. Dus het scheelt ook aanmerkelijk in de kosten! Houd er wel rekening mee dat als je voor een BA rijbewijs kiest, het wettelijk niet mogelijk is om in een handgeschakelde auto te rijden. Wij denken echter dat dit eventuele nadeel niet opweegt tegen de vele voordelen van het rijden in een automaat.

ROZ Rijopleidingen Zwolle, automatisch een goede keuze!

Onze kwaliteit staan heeft ROZ Rijopleidingen Zwolle EXAMENGARANTIE en gebruik maakt van een tussentijdse toets), ROZ betaalt dan uw eerste herexamen t.w.v. €225,00!!

Meer informatie over het volgen van rijlessen in een automaat?

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Uw vraag: